Reliable power for a sustainable world

 

Contactaţi-ne: +40-256-214681  email: sales@banattika.eu
Centere de date

Centerele de date reprezintă un rol important in cadrul unei compani - o structură pe care se bazează întreaga organizație.

De accea este importantș asigurarea ca aceste sisteme să fie funcționale și fiabile, începând de la configurația electrică a sistemului.

 

Disponibilitate

În acord cu standardul TIER, disponibilitatea sistemului trebuie să se încadreze între 99.9 si 99.999%: timpul de nefuncţionare nu este o opțiune.  Folosind surse neîntretuptibile de inaltă calitate marca Riello într-un sistem bine proiectat, se poate atinge acest nivel de disponibilitate totală. UPS trebuie să fie adaptabil, compact si paralelizabil pentru a putea oferi flexibilitatea dorită; este necesara adaptarea UPS la toate tipurile de sarcini menite să le deservească, atât inductive cât si capacitive, fiind necesară deasemenea și capacitatea de a se putea integra cu alte componente în cadrul sistemului (ex. grupurile electrogene).

 

Consumul de energie

Reducerea consumului de energie a devenit o necesitate pentru toate domenile de activitate, precum și ca o grijă pentru mediul înconjurator. De accea este fundamentală alegerea furnizolului de surse UPS ce are capacitatea de a produce echipamente proiectate sa ofere cea mai bună eficiență energetică precum si cu cel mai scăzut impact asupra mediului înconjurator, oferind performanță maximă. Gradele energetice denumite Eco ajută la identificarea celor mai eficiente produse UPS marca Riello.

 

Spațiul fizic

Un aspect critic, în cadrul centrelor de date, îl constituie optimizarea spațiului. Virtualizarea echipamnetelor server este de mare folos, dar este deasemenea importantă alegerea sursei UPS de gabarit redus pentru a evita irosirea spațiului fizic disponibil. Gama de UPS-uri Multi SentrySentryum (Compact, Active, Xtend,flexibilitatea autonomiei și dimensiunilor), Multi Power (MPW și MPX, soluții modulare), NextEnergy (soluție fără transformare) Master HE sunt proiectate la cele mai reduse dimensiuni.

Characteristic
  • Disponibiliate de nivel înalt
  • Consum redus de enrgie
  • Dimensiuni reduse
  • Configurații flexibile
Applications
  • Centre de date
  • Grupuri de Server-e interconectate
  • Baze de date
  • Telecomunicați și IT
  • Bănci și companii de asigurări
References

China
Towngas
China Mobile

Germany
Host Europe
Hetzner Online
MAIN DC Offenbach GmbH

Italy
Fastweb
Eni - Green Datacentre
Telecom

Malaysia
CSF CX2 

Spain
Repsol

United Kingdom
Tesco
Unilever