Reliable power for a sustainable world

 

Contactaţi-ne: +40-256-214681  email: sales@banattika.eu
Energie și suportabilitate
Energie fiabilă

Riello UPS produce soluții eficiente ce asigură calitatea alimentării cu energie electrică, precum și continuitatea activității, garantând alimentarea cu energie electică și funcționarea corectă a sistemului chiar și în cazul unor situații critice.

Riello UPS implementează in mod constant noi soluții pentru produse ce țintesc reducerea consumului de putere prin creșterea eficienței, participând în mod activ la promovarea unei dezvoltări fiabile. Compania implementează proiecte pentru protectia mediului înconjurător și face mari investiții în dezvoltarea noilor tehnologii privind sursele de energie regenerabile. Riello UPS acționează pentru a-și contura un viitor strălucit alăturând nevoia inevitabilă pentru energie cu protecția mediului. Sistemul de administrare a protecției pentru mediu implementat de Riello UPS îl reprezintă certificatul ISO14001.

Riello UPS a susținut înca de la debut codul de conduită a eficienței și calității energetice a surselor neîntreruptibile UPS, un document semnat de majoritatea fabricanților de UPS-uri adresat către Comisia Europeana (EC).
Îmbunătațește continuu eficiența energetică pentru puteri de la 300 VA la >200 kVA, și sarcini de la 25% la 100%. Riello UPS este deasemenea primul producător european ce-și identifică produsele clasificate ca eficiență energetică ECO.
 

Aflați mai multe despre produsele noastre